maandag 6 april 2015

Vrolijk passen?!

Spelen we wel of spelen we niet, dat was de centrale vraag voorafgaand aan het paasontbijt. Het animo was niet zo erg hoog, zo leek het. Uiteindelijk bleek het enthousiasme om te komen toch nog zodanig dat we bijna compleet waren. Met de voortijdig ingeschakelde hulptroepen van de B2 zaten we dus erg ruim in de mannen. Een ideale basis om  a la Coerver eens vrolijk te gaan passen zo leek het. Limbricht had sinds de heenwedstrijd flink aan kwaliteit ingeboet en leek zeker de eerste helft gelijkwaardig. Opnieuw echter stierven onze plannen in schoonheid en hadden we de dreiging van een mug. Verder dan een goed schot van Tijn en wat halve pogingen kwamen we niet. Door slordig balverlies kwamen we zelfs op achterstand. De Tank zag dat zijn come-back van korte duur was. Het spel ging vervolgens op en neer zonder echte kansen, al moest Tom reddend ingrijpen na mistasten van Fiscaal (SvdW), net voor of achter de lijn.
Wat aanmoedigingen onder rust en het vertrouwen dat we dit nog recht konden trekken was er. Daniël en Stan kwamen in de plaats van Baas B. en Wicky, Maoke verving Urk. Maar over de rest kunnen we kort zijn.. Bah!
Een MotM was er niet vandaag. Hooguit een nominatie voor Baas B. die volgens Urk superscherp vlagde.. Kijken of we in de tent sterker zijn vandaag.


3 opmerkingen:

  1. Een nominatie, nota bene als vlagger :-( Hoeveel punten voor het MVP klassement zijn dat? Vrees dat ik wéér puntloos ten onder ga... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een nominatie, nota bene als vlagger :-( Hoeveel punten voor het MVP klassement zijn dat? Vrees dat ik wéér puntloos ten onder ga... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je had nog flink pinten.. eh.. punten kunnen scoren in de tent.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen