zondag 19 april 2015

Uiteindelijk komen we goed weg met gelijkspel

Laten we kort zijn over de wedstrijd. Daarin was opnieuw niet veel te bereiken, tenzij Charles na 35 minuten afgefloten had. In dat geval waren we met 1-2 de rust ingegaan. Nu was het 1-4. Doelpunt van Born viel uit een zeer scherpe voorzet van MotM Rude. De keeper zwaaide nog maar kon er niets tegen doen. Na rust binnen 2 minuten 2 erbij en het was over, uit en sluiten. Uiteindelijk hielden we de score binnen de 10 en wisten we zelf nog een keer te scoren door wie anders dan das Phantom: 87 minuten niet gezien en dan vallend tegen een voorzet van Rude aanrollen en binnen. Het werd 9-2, tegen een sympathieke ploeg die vooral ook voor het plezier leek te komen.
Dat bleek ook wel na afloop! Zelden hebben we dit seizoen in de derde helft zoveel tegenstand ondervonden als van deze taaie ploeg. Waar we normaal gesproken, vaak geholpen door het thuisvoordeel, maar ook in uitwedstrijden gemakkelijk de langverblijfpunten naar ons toetrokken, bleek het dit keer een gelijkopgaande strijd. Zonder moeite weerstonden de gasten de rookmachine en de door Maoke voorgeschotelde stampers. Van enige sleet was geen sprake. Het kostte moeite maar uiteindelijk werd er gekozen voor een remise. Daarna ging de wedstrijd buiten mededinging nog enige tijd door. Wat een bende!!