zondag 28 september 2014

Maar het was wel lekker weer!

Na de zeperd van vorige week was het voornemen er vandaag om in ieder geval niet te slap te beginnen en onze Angstgegner vanaf het begin te laten merken dat we voor het linker-rijtje gaan. Al snel echter bleek dat onze tegenstander zich hetzelfde had voorgenomen en met als verschil dat zij iets meer voetbalkwaliteit in de ploeg hadden. Men zocht razendsnel de aanval en vooral in de omschakeling hadden we geen antwoord op de voormalig Limbricht-1 spelers. Al na 6 minuten stonden we op achterstand uit een van zo'n snelle aanvallen. We waren tot dan toe welgeteld één keer over de middellijn geweest! Op zich was het voetbal van onze kant nog niet al te beroerd, maar het tempo was laag en er zat veel onzorgvuldigheid in. Toch kwamen we na 11 minuten op gelijke hoogte na een prachtige aanval over 5 schijven, die door Wicky feilloos werd binnen geschoten.
Amper twee minuten later echter was he al weer 2-1 na een geblokt schot dat precies voor een Limbrichtspeler viel. Toen de arrogante sterspeler van de gastheren er 6 minuten later een solo uit gooide langs 6 Bornspelers incl. Fiscaal was het feitelijk beslist en konden we net zo goed stoppen. Maar dat deden we niet. We hobbelden door en werden opgerold na een ingekopte corner, een perfecte vrijetrap met dito kopbal en een uitgespeelde aanval na vergeten terugkomen van ons. Rust 6-1.
Na rust leunden de blauw-witten iets terug, waardoor we in fases gelijkwaardig leken, maar als ze aanzetten bleef het moeilijk. Pa Maas zag dat het een beetje rammelde onder het geweld van de aanvallen. Bij de 7-1 werd Fiscaal verrast, 8-1 viel uit een penalty. Voor ons restten een paar kleine kansjes voor Epi en Tijn. We scoorden wel nog na een onderbroken aanval. Joe Dalton schoot de vrije trap op fraaie wijze in de bovenhoek boven de graaiende keeper die de bal via zijn rug in het doel zag belanden. Vanwege verplichtingen elders heb ik de laatste twee doelpunten niet meer gezien, maar dat was niet zo erg.. Ik had immers genoeg gezien. Helaas niets te halen vandaag. Nominaties heb ik nog niet vernomen.. maar als ik ze binnenkrijg worden ze in de stand verwerkt