zondag 7 september 2014

Oefenwedstrijd: Conventus - Bor

Here we go again!

Om ons gevoel voor de competitie nog beter op te vijzelen was onze zoektocht gestart naar een nog slechtere tegenstander. Cuntventus it is! Na ouderwets over en weer wat beledigingen te hebben geuit ‘ Op de Toren’ vertrok de groen witte armada naar Koningsboschom ons vervolgens in een veel te klein kleedlokaal te proppen.

We begonnen aan de wedstrijd met op zich goed voetbal. Er werd rustig gespeeld en goed gecombineerd. Toch bleef de eerste treffer gevoelsmatig lang uit. Uiteindelijk kwam het verlossend schot van John met veel Essen. Juiiiiiii 0-1. Elefanti speelde een puike partij, strooide met goede passes, rende van hot naar her en dirigeerde toen zijn pijp leeg was Tijn om achter zijn ballen aan te lopen ( klinkt raar maar ik bedoel het goed)

Tussendoor nog legio kansen, zelfs voor Tijn. Hij was gedreven en gefocust op zijn eerste goal. Maar het zat hem niet mee. De keeper schiet nog eens de bal hard tegen de rug van Epi. ‘ Zo, dat kost je zeker twee goals’


Tegen het einde van de eerste helft scoorde ons Bartjedie zich zelf goed vrij speelde en via de binnenkant van de paal binnenschoot.

Rust, pffffffffffstiekum toch werumHier werd tactisch gewisseld en werd Bartjes wond vastgetaped. Reden genoeg om volgende week een paar potten vaseline mee te nemen. Niet voor onder de douche maar als we spelen op kunstveld, daarna voor onder de doucheL)

De tweede helft ging los. Joe Dalton begon wat we de eerste helft te weinig hebben gedaan: scoren. 0-3. En dan het moment van waar iedere voetballer van droomt. Zijn eerste goal!!!!!!!!

Bart zette de aanval op, Epi tik goed door naar Wickyom vervolgens Pietertje op maat te bedienen. Bam 0-4.Onze Tjerkie staat niet meer droog, en loopt in galop terug (uiteraard als een haan die net al zijn 15 kippen een beurt heeft gegeven). De felicitaties waren nog ietwat mager maar dat komt wel ie scoort als het voor de titel gaat.

Tijd om ze helemaal op te rollen en nog onze Tijn een goaltje te laten meepikken. Maar hij wou er niet in. En dan de kans voor Tijn. Epi krijgt een strafschop mee en het team gunt Tijn zijn goal (mooi gebaar mannuh, sorry Ruud J).  Tijn kijkt strak om zich heen, allerlei namen spoken door zijn hoofd:

Jos Schoutrop ,Kevin Kis, Tomas Overhof, JasperWaalkens, Mitchell ElshotSeku Conneh, Dion Watson,Zlatko Zejnilovic, Christopher van der Aat, Benjamin Bathiri,Sjoerd Linssen en Ronald Ronken  Charly Chudik , Jellevan Rijswijk, Dennis DengeringNiels Vets, Uri Lens, FerhatKaya, Glenn DaniëlsJordy ter BorghJordie BrielsRoelVos en Sjra Philippen Marco Lemmen, Lars Gulpen, JeffreyVlugRoel Janssen, Willy Dullens (Technisch Adviseur), Peter van Vossen , Jeffrey Kooistra , Richard Bessems , Ramon Voorn, Bob Vankan, Andrew Marveggio en JeroenDieteren

Wordt dit zijn moment……….? Hij staat onverstoorbaarachter de balkrabt aan zijn zakspuit zijn neus leeg, rent naar de balen……………………………………………….
de keeper stopt de goed ingeschoten bal. Miljaaaaar

Tegen het einde van de wedstrijd volgen wederom nogmeerdere kansen. Epi scoort nog de 0-5 en de 0-6 (belofte maakt schuld)

De 0-7 werd wel op een heel erg apart moment afgefluit. John met veel Essen komt vrij  voor de keeper, passeert deze haalt uit, en pruuuiiiiiit. Einde wedstrijd.

Mijn excuses voor alle hoogte en dieptepunten die ik gemist heb en derhalve niet gemeld heb in dit geweldige verslag.

Toedels

Thanks Epi voor het verslag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten