maandag 1 september 2014

1e (oefen)wedstrijd seizoen 2014-2015..! St-Joost - Bor 5.

We mochten weer!

Ja hoor, het is weer begonnen. Weliswaar niet voor het echie maar toch.
Een heuse oefenwedstrijd staat op het programma tegen St Joost uit je je raadt het al uit St. Joost. Een geduchte tegenstander die kan laten zien of we onze kampioensambities waar kunnen maken. Zij hebben immers afgelopen jaar, 5 wedstrijden gelijk gespeeld en de rest verloren.

De omstandigheden waren prima. Kleedlokalen een kantine en een groen veld. In onze vertrouwde opstelling stond een verrassing. Ruud Haagmans alias ‘de kale wreker’ alias ‘The kid’ alias ‘Cumshotwonder’ (hier moet nog aan gewerkt worden). In de derde minuut liet hij meteen zien wat hij in huis had, perfecte aanname met de intentie de bal snoeihard tegen de netten de schieten.  Helaas werden een net broedende zwarte koolmees uit zijn nest geschoten. Behalve dat geen noemenswaardige wapenfeiten van Ruud Haagmans alias ‘de kale wreker’ alias ‘The kid’ alias ‘Cumshotwonder’ (hier moet nog aan gewerkt worden). Als vanouds ging hij geen duel uit de weg wat hem de nodige blutsen en putsen opleverde.

Oh ja,  in de tiende minuut werd Ruud Haagmans alias ‘de kale wreker’ alias ‘The kid’ alias ‘Cumshotwonder’ (hier moet nog aan gewerkt worden) net binnen de 16 naar de grond gewerkt. Onze capitain ging dit zekerheidje benutten. Bam, klats op de keeper, de rebound werd beheerst binnen getikt. 0-1 we hebben ze liggen.

De tweede helft volgde met een paar wijzingen. De neef van der J. Werd ingebracht (in het veld) en we gingen er weer voor. Niet veel later 1-1.

Urk  bouwde vervolgens al zijn frustratie op, begon aan een lange solo en schoot vervolgens de bal laag in tegen de netten. Zijn commentaar was verbluffend: ‘Als het moet, scoor ik nog met mijn lul...’.   Aangezien wij al jaren met hem douchen kan ik mededelen: ‘dat kan inderdaad’ Hoppa 1-2. Opvallend was zijn gebalde vuist (zeker zijn beleving dat hij een zeer belangrijke goal had gescoord).

Over en weer volgde een paar opgelegde kansen, echter door een gebrek aan inzicht, techniek, talent werden deze kansen niet verzilverd.  Tegen het einde van de wedstrijd scoorde Epi 1-3 op een manier die zijn bijnaam eer aandeed.

Al met al een leuke pot, waar we kunnen terugkijken op een geslaagde misse. Laat Kontventus nu maar komen. Oh nee, we moeten uit. Kontventus here come.


(met dank aan Epi voor het verslag)

2 opmerkingen: