maandag 15 september 2014

Centrum Boys- VV Born

Na twee uitstekende resultaten tegen twee door ons zelf uitgekozen oefentegenstanders waren we klaar voor het echte werk. Op naar Centrum Boys.

Ook zij hadden een perfecte voorbereiding ; her en der werden met pijn en moeite 11 ‘voetballers’ opgetrommeld. Een aantal had al tien jaren geen bal meer geraakt, sommige nooit.  Sommige strak vormgegeven sommige iets minder.

Al snel werd duidelijk dat wij veel sterker waren als de Boys. Onze verdediging hield goed stand tegen de aanvallende speldenprikjes, op het middenveld waren we heer en meester en in de aanval stapelden de kansen zich op.

Eindelijk was het zover, de eerste goal van  Ruud Haagmans alias ‘de kale wreker’ alias ‘The kid’ alias ‘Cumshotwonder’ (hier moet nog aan gewerkt worden). Een hard schot in de korte hoek zorgde voor de verlossende 0-1. Tussendoor rende Ruud Haagmans alias ‘de kale wreker’ alias ‘The kid’ alias ‘Cumshotwonder’ (hier moet nog aan gewerkt worden) lekker naar de pot om de laatste inhoud van zijn darmen eruit te knijpen.
Tussendoor werd er stevig gehouthakt door beide kant maar het bleef een aardig en sportief duel.


In de tweede helft zorgde El Guapo voor nog twee treffers. Het hadden er ook meer mogen/kunnen/moeten zijn maar ook Steef paste zich moeiteloos aan in het missen van kansen.

Centrum Boys kreeg nog een kans. Een aanvaller van de Boys werd door de Slegter keurig neergesabeld en net buiten de zestien zorgde dit voor een vrije trap. Op zich raar, normaal wordt deze gewoon op de stip gelegd. Fiscaal was helemaal in zijn wedstrijd, gaat de bal halen, zet zijn muur neer, staat nog bij de rechter paal, scheids fluit, CB schiet in de linker hoek, Fiscaal staat nog bij de linker. Goaaaaaaaaaal 1-3

Het hoogtepunt van de wedstrijd was toch wel de overtreding op onze Slegter, al liggend op de grond werd hij wijdbeens besprongen en de tampeloeria met scrotum van de tegenstander werd netjes in zijn gezicht gepland: “ ik zou zeggen: kus mien kloete”

Laat Sanderbout maar komen!

@Johan, bedankt voor de snelle aanlevering voor het verslag. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten