zondag 5 mei 2013

Gelukkig was het lekker weer..

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de match om het linkerrijtje liep op een deceptie uit! Voor we goed en wel de veters vast hadden werden die al weer door de thuisploeg uit onze schoenen gelopen! We tellen 58 seconden en het stond 1-0. De kerkklok van Obbicht sloeg half 11. Ja, zult u zeggen: jullie zijn dus te vroeg begonnen.. Het maakte niets uit. Zelden speelden we zo'n kansloze partij tegen een ploeg die in niets leek op het elftal dat we thuis als tegenstander hadden. Snel aanvalsspel was ons te machtig. Eén kans kregen we via goed storen van Rico, maar toen hij de bal eenmaal had bemachtigd belandde zijn schot op de paal. Obbicht stafte het direct af door uit de tegenaanval 2-0 te maken. Berry viel uit en werd vervangen door Luca. Aan het spel veranderde niets. Met de regelmaat van de klok liep Obbicht uit naar een schamenswaardige 6-0 ruststand.
Omdat we geen zin hadden in een echte afslachting kwam er na rust iets meer pit in het team. En omdat Obbicht het ook wel goed vond leek het wat meer een gelijkwaardige wedstrijd in de 2e helft. John en Daan in het centrum met Rene en Tjerk als backs hielden redelijk stand. Er vielen nog twee goaltjes: een 2 minuten na rust en eentje twee  minuten voor het eind. Voor het overige was er weinig te vertellen, behalve dat er een heerlijk zonnetje scheen en het veld van Obbicht er fijn bij lag.
De MotM: veelzeggend was dat Thei genomineerd was, .. terwijl hij er niet was... De jas blijft op zijn plaats vandaag. Daar was het veel te warm voor, zullen we maar zeggen.

Overigens ga ik proberen de wedstrijd van dinsdag een week op te schuiven: want blessures,vakantie en het drukke programma maken dat we geen elftal op de been krijgen. Hou de website in de gaten voor verdere berichten.