maandag 13 mei 2013

Seizoensafsluiting seniorenelftallen

Het is tijd voor de afslutingen; deze mail ontvangen van Niels en Sander van Born 1:

Beste trainers en aanvoerders V.V. BORN 1, 2, 3, 4, 5, Dames 1 en de A jeugd,

Het seizoen is loopt ten einde, teams zijn kampioen geworden, teams zijn niet gedegrageerd en teams hebben zich kunnen vestiggen als waardige subtoppers!

Om het seizoen met de daarbijhorende behaalde doelstellingen te vieren en op een leuke manier af te sluiten, leek het ons leuk om een kroegentocht langs de cafe's van Born te houden met alle seniorenteams van V.V. Born! Elk team heeft elkaar uitgeholpen gedurende het hele seizoen, ook de A jeugd heeft veel en vaak spelers moeten afstaan aan de seniorenteams, daarom bij deze ook een logische uitnodiging voor de A jeugd.

Wij nodigen jullie dan ook allen uit om met zoveel mogelijk mensen mee te komen met deze kroegentocht en vragen jullie om dit bericht door te sturen naar het elftal. We hopen met zoveel mogelijk spelers en speelsters van de V.V. Born een leuke avond te hebben.

De kroegentocht zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei en zal beginnen om 20.00 bij 'In de Limburgse Pot' op de markt in Born.
Hieronder het programma onder voorbehoud:

20.00 - 21.30 uur: Cafe In de Limburgse Pot (Huppie)
21.30 - 23.00 uur: Cafe De Sjoester
23.00 - 00.30 uur: Cafe De (ta)Pastorie (dit tijdstip i.v.m. eters)
00.30 - 02.45 uur: Cafe De Sjloes

Wij hopen op zoveel mogelijk spelers en speelsters. Ook onze trouwe supporters, aanhang, vrienden, vriendinnen en meer zijn van harte welkom om er een leuke avond van te maken!

Tot dan!

Met sportieve proost,

De Feestcommissie
Niels Dullens & Sander Kirkels


NB. Onze eigen Born-5-afsluiting inclusief prijsuitreiking is op zaterdag1 juni; Let op bericht in de loop van de week; nodig je partner maar al vast uit!! D'n Lijdert

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten