zondag 14 april 2013

Battle of the BOV-Coaches naar SVM

Natturlijk was het verschil op de ranglijst te groot om echt uit te zien naar een match met spanning en sensatie, maar toch had deze wedstrijd nog iets speciaals. In de coachvakken stonden namelijk twee BOV-ers tegen over elkaar (zie rode cirkels op de foto). Terecht merkte Ri-Berry dan ook op dat er waarschijnlijk weer een BOV-er zou winnen vandaag!

De wedstrijd verliep redelijk eenzijdig. SVM viel aan en Born verdedigde met man en macht. Het bleek niet voldoende want de gelen vonden vrij gemakkelijk gaatjes in onze anders zo solide verdediging: na 13 minuten was het 0-1 en twaalf mniuten later viel de 0-2. Born stelde er weinig tegenover en dus was het niet gek dat in de 35 minuut ook nog de derde goal viel. Er valt weinig te vertellen over deze troosteloze helft. Na rust een ander beeld. Born leek wakker en dat gold zeker voor Fiscaal die zijn post-alcoholische depressie met verve overwon en uit groeide tot MotM. Born speelde mede door gastspelers Roger, Harrie en Joerie fris en met drang vooruit. Het leidde zowaar tot enkele pittige kansen, maar een doelpuntje zat er niet in vandaag, SVM leek onder de indruk, want ze maakten er ook niet veel meer van de tweede helft. Uiteindelijk viel halverwege de tweede helft nog de 0-4, een fraai gekruld schot in de driehoek, nadat eerder een door Pietertje veroorzaakte penaltie jammerlijk was gemist. Een sportieve wedstrijd, waarin we wenig te winnen hadden.
Toch won er een BOV-er.. of eigenlijk twee, want de groene jas was voor Fiscaal. En de 6 BOV-supporters langs de lijn zagen dat het goed was.
Volgende week naar Beeg. Dan begint "the road to the left-side.."