maandag 24 november 2014

Thuis nog niet verloren van Geleen

Vandaag tegen de tegenstander die verloren zou hebben van Centrum Boys.

Zonder een paar vaste steunpilaren van de BOV (De Lijdert, Joe Dalton en Trevitony) maar met Fiscaal en De Slechter begonnen we aan onze match. Om één of andere reden waren de verwachtingen niet al te hoog maar de stemming was er niet minder om.

Geleen ging fel van start wat hun diverse kansen opleverde,  maar ze stuiten keer op keer op Fiscaal die wederom een puike partij keepte. De kansen die Born kreeg waren schaars, een mooie combinatie met een koppende assist van Urk zorgde de eerste ‘kans’ voor Epi. Dit schot van 30 meter ging snoeihard 30 meter over. “Zo ze zijn gewaarschuwd”.

Toch kwam Geleen op voorsprong en breide deze nog uit naar 0-2. Tegen het einde van de eerste helft werd een schot van Foppe door hun keepert gekeerd maar liet deze poeiert los en werd Epi in de gelegenheid gesteld om van dichtbij de bal in te rossen. Jipiieee!!!

De rust werd bereikt met slechts 1-2 achterstand. Zit er dan toch een stuntje in. Helaas!

Efdee, hielt het na de eerste helft voor gezien die een prima partij op de mat legde. Foppe stopte noodgedwongen vanwege hamstringklachten. We brachten onze joker in, een 1/3 Elefanti, Bart de zoon van.  En onze Tijn, die met een weergaloos kapsel ieder vrouwenhart sneller laat kloppen.

Over en weer waren er kansjes, wat bij ons weinig tot niets lukte, lukte bij Geleen ‘t wel en liepen ze verder uit naar uiteindelijk 1-4.  Fiscaal kreeg de beloning voor zijn prachtige reddingen: de “Greune Jas”.

De geplande after party bij de ‘Blie Blötsen’ was uiteraard alles wat een man mag verwachten. Veel bier en vreemd uitgedoste vrouwen die maar één ding wilden: nog meer bier J

Rectificatie: Vandaag gespeeld tegen de tegenstander die met 0-15 gewonnen heeft van Centrum Boys

- Epi, bedankt voor het verslag.

4 opmerkingen:

  1. Epi, de ban is gebroken: een echte spits moet scoren voor het vertrouwen!! Jammer, mannen. Volgende week beter (die hebben wel verloren van CB's (op een dag dat CB-1&2 vrij waren..)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er gaat niets boven een coach die je vertrouwen geeft. Ik denk dat ik zondag op de bank zit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Epi, ik moet de wedstrijd analyses nog binnenkrijgen, maar had het idee dat je zondagmiddag/-avond goed in vorm was ;)

    BeantwoordenVerwijderen