zondag 9 november 2014

Mickie Krause, kent u die..?

Geboren 21 juni 1970 in Wettringen Duitsland. Eigenlijk heet hij Michael Engels, maar dat terzijde. Ooit had hij een grote hit met het bekende "Sie hatte nur nog schuhe an.." Het heeft absoluut niets met het 5e te maken, maar toch stonden we daar na afloop een beetje beduusd met onze nieuwe kunstgrasslofjes op de met zwarte rubberkorrels bedekte mat te koekeloeren. De faire, door de kunstfluiter speciaal gemaakte, match tegen VVS (de Kraaien) had ons wederom niets opgeleverd als schaafwonden, spierblessures en pijnlijke knieën. En toch, het wordt een beetje afgezaagd, deden we het niet slecht. Na de toss van gelegenheidsaanvoerder Elefanti (met rouwband, hoezo vooruitziende blik?!) gingen we van start en constateerden dat het eigenlijk best wel lekker spelen was op het hoogpolig tapijt van de Sittardenaren. De door de helft van de selectie gedragen booties kwamen goed tot hun recht. Born ving de snelle voorwaartsen van de thuisclub goed op en kon door de grote ruimte op het middenveld zelf geduldig opbouwen.
Toch ging het na 9 minuten mis, na een slippertje van Joe Dalton in de eigen 16, dat genadeloos werd afgestraft. We konden er niet mee zitten en voetbalden alsof we al ons leven lang op tapijt hadden gespeeld. Echte kansen bleven echter uit.
Uit een van de schaarse snelle tegenaanvallen werd het op dat moment uit het niets 2-0 na een diepe bal die Fiscaal net te machtig was. Twee lullige goalen. Tot de rust gebeurde er niet zo veel meer behalve een super kans voor onze captain, die net te veel tijd nodig had en een schijn-onthoofding van Urk door 3-Ssen.
Na rust ging het flink op en neer, maar opnieuw bleek onze aanval tandeloos. De wil was er volop en echt moeilijk maakte de thuisploeg het ons ook niet. Toen echter na een goede aanval de 3-0 viel al na 6 minuten in de tweede helft was het over en werden we verder uitgekleed. Een corner voor 4-0 en helemaal op het eind toen onze organisatie weg was en we nog voor wat persoonlijke succesjes gingen werd het zelfs nog 6-0. Na afloop werd er bier gedronken uit kunststof pijpjes.
Valt nog te melden dat Maoke tegen een gele kaart opliep, de scheids door zijn markante gedrag vanuit de middencirkel tot SvdW werd uitgeroepen en onze aanvoerder a.i. tot MotM werd gekozen. Veel gevolgen voor de stand heeft het allemaal niet. Al met al wordt het wel weer langzamerhand tijd voor weer eens wat puntjes.. Volgende week dan maar??!
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten