zondag 30 maart 2014

Jaomer...

Vandaag was de wedstrijd van de doelpalen. Maar liefts 5 x stond het houtwerk een treffer in de weg. We begonnen sterk en na 8 minuten raakte Trevitony voor de eerste keer de paal naast de kansloze keeper. Duidelijk was dat we tegen een goede tegenstander speelden, maar door alert boven op de bal zitten, kwamen ze niet in hun spel. Toch was het na 11 minuten 0-1 na een prima actie en een vlammend schot van de gasten. Born was niet uit zijn doen en bleef lekker voetballen, waardoor de kansen kwamen. Na 20 minuten belandde een boogbal van John 3-sen op de lat. De match ging op en neer en na 30 minuten raakte Limbricht de lat boven Fiscaal. Dan weer kansen voor Born, waar Trevitony net over schoot na een perfecte voorzet van Wicky. Vervolgens weer een aanval van de gasten waarbij MotM Rob Urk een 2e treffer voorkomt. Amper 5 minuten later een solo van de Tank, die ternauwernood kan worden tegengehouden. Weer een minuut later een knal van Joe Dalton die net onder de lat vandaan getikt kan worden. Rust, na een lekkere eerste helft die erg gelijk op ging.
Na rust probeert Born het, maar het veld is droog en traag en zo wordt ook het spel. Na 10 minuten het eerste schot op doel van Maoke, maar net naast. Daartegenover scoort Limbricht volledig uit het niets de tweede treffer en beslist zo de wedstrijd. Born zakt verder af en gelooft er zichtbaar niet meer in. Er komt nog wel een schotje van Joe D. tegen de paal, maar vervolgens vallen in de 32e en 35e minuut nog twee goalen die de eindstand bepalen, maar die het resultaat ook een geflatteerd beeld geven. Voor rust waren we zeker niet de mindere en hadden we iets scherper op voorsprong kunnen staan!! Na rust zakten we iets weg in een te rustig tempo. Zal het weer wel geweest zijn.
Het schaap werd niet uitgereikt vandaag, maar de jas voor de MotM was overduidelijk voor Robbie Urk, die achteraf wel verzuchtte alleen maar uitgeroepen te worden in wedstrijden die we verliezen. Tja het is niet anders. Volgende week Obbicht!