zondag 16 maart 2014

Bah....

Nog maar weer eens een oud prentje uit de kast gehaald om aan te geven dat het niet veel soeps was vandaag. Omdat ook de tegenstander niet veel paraat maakte bleef het een koude winderige ochtend met veel gaap-momenten. Voor rust kwamen we tot welgeteld twee doelpogingen: twee schoten van Foppe die knap gepareerd werden door de keeper van Conventus. Toen we ons al opmaakten voor de thee werd Joe Dalton binnen de 16 omgekegeld en kregen we een penalty die door Ri-Berry rimpelloos werd binnengeschoten. En hoewel we ons voornamen om na rust anders aan de slag te gaan bleef het een aflevering van Comedy Capers, waarin de schaapwaardige acties talrijker waren dan de wauw-momenten.
Wat we wel beter deden was na wat omzettingen de weg vooruit zoeken. In de 8e minuut een diepe bal op Bart die rustig binnentikte. Vervolgens zakten we weer weg in voldoening en duurde het tot de 20e minuut tot MotM Wicky zijn eerste doelpunt in groen-wit liet aantekenen: een fraaie tupper van de rand 16 zorgde voor de veilige 0-3. Hoewel veilig?! Na wat gerommel was het 2 minuten later al weer 1-3. Even wilde de thuisploeg aanzetten, maar.. ze wisten ook niet hoe dat moest. Om wat extra druk te zetten ruilden ze de scheidsrechter nog in voor een veldspeler (of andersom).
Born bleef doorgaan met wat op aanvallen leek. Het resulteerde wel in de 30e minuut in de mooiste goal van vandaag: een puntgave voorzet van Ri-Berry werd met een snoekduik afgerond door Epi. Zijn 8e al weer van het seizoen. In de 40 minuut werd een correct(i)e sliding van Maoke bestraft met een penalty die ondanks de versierpoging van Fiscaal goed werd binnengeschoten door de vrouwelijke spits van de thuisploeg. Amper een minuut later was het Wicky die met zijn 2e en Born's 5e de eindstand op het bord bracht.
Een draak van een wedstrijd van Born-kant. Volgende week wacht Armada.. hopelijk zetten we wel de resultatenlijn voort maar niet het spelniveau.