zondag 29 september 2013

Voetbal is plezier voor....

We waren al gewaarschuwd door de  uitslagen van vorige weken: vandaag speelden we tegen de kampioen van afgelopen jaar (en waarschijnlijk ook dit jaar). Susterse Boys 3, die vorige jaar nog voor meer dan de helft Susterse Boys 1 waren en die door het terugtrekken van Susterse Boys 2, nu toch bij ons in de klasse staan. Snapt u het nog? Doe geen moeite, het is niet te snappen. Net zo min is te begrijpen dat deze spelers er plezier aan beleven om in de 6e klasse van de afdeling te schitteren.. Maar ja, zoals de titel al aangeeft: voetbal is plezier voor 22.. maar nu even niet.
De wedstrijd was voorzichtig gezegd enigszins eentonig. Al na 30 seconden verspeelde Trevitony op bijna schaapwaardige wijze de bal en  gelukkig was Fiscaal niet op stap geweest anders was de 1.17 min. vandaag verpulverd. Nu duurde het tot de 4e minuut voor we voor de eerste keer kansloos waren. In de 7e minuut 0-2; 17e minuut kans voor Jannes die zijn inzet met moeite gekeerd zag worden door de keeper; 22e minuut 0-3; 32e minuut penalty 0-4; 37e minuut 0-5 en 43e 0-6.
Vol goede moed de tweede helft in, met het voorzichtige voornemen om de score onder de 10 te houden.. 11 minuten hielden we stand: 0-7; 12e 0-8; 14e 0-9; 16e uitval met schot van Martin dat net voor of net achter (helaas geen Hawkeye) de doellijn wordt gekeerd.
19e minuut helaas 0-10; 24e 0-11 en in het eindsignaal 0-12.
Resultaat: een uitgelaten gastenploeg, met 9 uit 3 en een doelsaldo van 35-2.. en onze zondag vergald. Snel vergeten dit drama: we waren net niet goed genoeg, no hard feelings. Geen schaapnominatie vandaag (dat leenden we uit aan de gastenaanvoerder die van twee meter voor de goal 6 meter over schoot..) en wie MotM is geworden hoor ik graag; daarvoor was ik te vroeg weg en echte nominaties had ik niet ( we waren allemaal even goed).

1 opmerking:

1. Ach wat een k-wedstrijd. 1 ding is zeker; ze zullen nooit zo veel plezier hebben met het behalen van het (meer dan waarschijnlijke) kampioenschap, als wij met het linkerrijtje, haha!