zondag 22 september 2013

De verste uitwedstrijd zit er op

Zo de verste uitwedstrijd zit er op. Het later ingevoegde SHH vormde vandaag onze tegenstander. Na de misselingen van vorige week was het vandaag een jonge, redelijk beweeglijke ploeg die vanaf het begin zorgde dat we vol geconcentreerd moesten zijn. Gelukkig lukte dat heel aardig en dus konden we de aanvallen goed opvangen. Echt er uit komen lukte helaas maar moeilijk.
Precies halverwege de eerste helft kwamen we tot dan toe verdiend op achterstand, na een slimme steekbal die de spits van de thuisploeg vrij zette voor Fiscaal. We konden er pas na 37e een eerste doelpoging tegenover zetten, via een rollertje van Bart. Nauwelijks een minuut later werd het 2-0 en leek ons verzet gebroken. Leek, want als Marc 2 minuten voor rust iets hoger had ingeschoten was er zonder twijfel de anschlusstreffer gevallen. Nu werd 2-0 ook de ruststand.
Na rust met enkele frisse krachten, waaronder Trevitony (met prive-looplijnen, zie foto) slaagden we er in om wat extra druk te zetten en kregen we enkele goede mogelijkheden om korter bij te komen. We hadden pech in de afwerking, maar speelden wel constant op de helft van SHH. Aan de overkant ontspon zich het  WK-Over Schieten, waarop gigantische hoogtes gehaald werden. We kwamen nauwelijks onder druk. Na een half uur spelen was er het SvdW-moment, waarbij Fiscaal de bal zeer vriendelijk in de voeten schoof van de SHH-spits die op zijn beurt weer zo vriendelijk was opnieuw over te schieten.
In de 32e en 38e minuut vielen nog twee goalen van de al met al sterkere thuisploeg. Een wedstrijd waarin we geen vuist konden maken. Waarschijnlijk is dit een clubje voor de top-5, waar wij ons moeten gaan opmaken voor de strijd voor plaats 6. MotM vandaag de man die letterlijk met kop en schouders boven de rest uitstak, Timo, die een prima pot speelde. Verder nog de moeite waard te vermelden: het debuut van opnieuw een BOV-er, Rob, die zich moeiteloos inpaste in het team.
Dank aan Marc en Lars voor het uithelpen.

Let op mannen: volgende week allemaal naar de kapper, want zondag wordt de elftalfoto gemaakt en even wat extra zakgeld (5 euro) vragen aan de vrouw, want we moeten bij elkaar leggen voor de was.
(als ze niks wil geven kun je dreigen dat ze dan zelf twee keer per seizoen die stinksokken, witte broeken en zweetshirts moet wassen)