vrijdag 20 september 2013

Born 4/5 stabiel naar overwinning

Toch maar even een kort verslagje omdat het zo mooi was. Born 4/5 speelde een lekkere (oefen-)wedstrijd, het ging immers om de kat zijn viool(Geleen-Zuid-5 was al geplaatst). Het was te zien dat er weinig spanning op de wedstrijd zat. Born speelde ondanks de nodige slordigheden fris van de lever. Na een kwartier was het al 0-2 na een kopbal van Marco di Longhi en een tegendraadse kopbal van Pelle van Zwieten. Armada had niet veel in te brengen. Tien minuten voor rust bracht gelegenheidsrechterspits Bruno de stand op 0-3. In de rust was het Beeg-kenner en uitblinker Bart die ons nog even probeerde te waarschuwen voor het befaamde come-back voetbal van de thuisclub.: nauwelijks 5 minuten verder stond het 2-3. Natuurlijk was het Epi die aan alle spanning een einde maakte door een goede voorzet op fraaie wijze af te ronden. Niet veel later opnieuw di Longhi, met zijn tweede en Borns 5e.
Armada was op en Dommel scoorde snoeihard uit een vrij trap 2-6. De sterke keeper van de thuisclub voorkwam vervolgens de debuut treffer van Jannes, maar kon niet voorkomen dat Bruno de 2-7 op het bord bracht met de fraaiste treffer van de avond: een heuse volley in de driehoek.
Twee minuten voor tijd kwam de eindstand op het bord toen onze nachtblinde Fiscaal verrast werd door het vleermuisachtige geluid van een passerende bal. Samengevat: voldoende aanknopingspunten voor de wedstrijd van zondag.. Punten worden er niet toegekend. Dat scheelt weer een half uur slaap.