zondag 27 april 2014

Wat is de volgende ..??

Tjonge wat een nietszeggende wedstrijd was dit. Een GVCG-team van gemiddeld 25 dat zich kapot liep om het ons moeilijk te maken. En dat lukte voor een deel, want echt gevaarlijk waren ze ook niet. Toch viel een goal na 15 minuten uit een corner waarbij 7 mensen van Born stonden te kijken alsof het de dodenherdenking van 4 mei betrof. Zelfs na de goal bewoog er niemand!?
GVCG ging door en maakte de 0-2 na wat tikken en een schot van 16 meter, waar onze nuchtere doelwachter zich letterlijk op vergrabbelde. Het leverde hem een onomstreden SvdW op.
Na een half uur leek het alsof we wat sterker werden en kregen we zelfs kansen na een solo van El Guapo, die net gestopt werd en de daaruitvolgende corner die door Tijn snoeihard net over werd gekopt. Even later nog een poeier van Foppe, die net voorlangs ging.
Na rust probeerden we nog iets mee druk te zetten, maar dat lukte niet. Wat volgde was een slaapverwekkende vertoning, zonder kansen van Born en wat kleine schermutselingen van de gasten. Dat betekent dat dit het kortste verslag wordt uit de historie, maar dat het evengoed alles vertelt. O ja, voor ik het vergeet: in de 90e minuut maakte GVCG nog 0-3.. Gaap.
Uit pure arremoede ging de groene jas (onder protest) naar ondergetekende. Hoewel: als een rondje geven voldoende is om de jas te ontvangen, geeft dat hoop voor de toekomst..