dinsdag 29 april 2014

och ja.... Meivakantie

Met dank aan de vrienden van de KNVB mochten we toch nog een keer op de doordeweekse avond spelen en dat nota bene in de vakantie. Het gevolg was dat we speelden zonder zeker 7 standaard basisspelers en dat tegen een ploeg waar we twee weken geleden compleet al kansloos tegen waren. Obbicht zette ons vast en wat een erg jeugdig Born en Efdee daar tegenover wist te zetten viel niet eens tegen. Ondanks alles was het ons toch gelukt weer elf eigen mensen op te trommelen en die werden aangevuld met 3 spelers uit de jeugd en een jeugdige speler uit het 3e. Ze deden het alle vier meer dan verdienstelijk, maar tegen deze tegenstander was het zaak stand te houden. Dat lukte een kwart wedstrijd maar toen viel de eerste treffer, uit een afstandsschot. Vervolgens twee minuten later een lucky kopbal die er onderkant lat in viel en een slalom over de achterlijn die niet belemmerd maar alleen bekeken werd door onze verdediging en het was duidelijk dat het over en uit was. Voor rust viel er nog een, uit een diepe bal die koel ingeschoten werd.
Na rust, met het uitvallen van Epi en Efdee, zakte de gemiddelde leeftijd van het 5e naar een historisch laagtepunt. Het spel werd er niet minder van. We leken zelfs wat meer tegenstand te bieden, en kregen wat kleine kansjes zonder echt uitzicht te hebben op maar iets van een aansluiting.
Na 60 minuten stond de eindstand op het bord, na een zondagsschot van de captain en te veel nadenken van Fiscaal. Opmerkelijk was dat we vandaag ook een 4e zoon aan de dynastie van het 5e toevoegden. nadat eerder al Dani, Drik en Dean hun opwachting maakten was vandaag het debuut van Bart. Wat een elftal toch, dat nu al denkt aan de continuïteit, zodat we nog jaren vooruit kunnen. We slepen ons met nog twee wedstrijden te gaan naar de afsluiting. Nog effe doorbijten, manne..
SvdW ging naar Maoke voor een sublieme breedtepass, over de achterlijn, MotM was volgens de aanwezigen in de kantine Wicky, onze kilometervreter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten