zondag 3 maart 2013

De serie houdt aan..

Jawel, alweer werden er drie punten aan het aantal toegevoegd. Dat betekent dat we de laatste 4 wedstrijden maar liefst 7 punten hebben gehaald, evenveel als in de 7 wedstrijden ervoor. Hatseflats!!

Nou moet ik eerlijk zeggen dat het vandaag ook wel erg moeilijk was om geen punten over te houden aan de wedstrijd tegen een mak Sanderbout. Vanaf het eerste moment knalden we er op (Pietertje zelfs letterlijk), zonder overigens goed te voetballen. Het feit dat onze tegenstander er weinig van kon motiveerde niet echt tot flitsend spel. Het was al met al een rommelig zooitje voor rust met als opmerkelijke feiten veel kansen van Born, die succesvol om zeep geholpen werden en een (onterecht)afgekeurde goal, omdat Epi hinderlijk buitenspel liep. We speelden met een solide achterhoede, van een wild spelende Pietertje, een souvereine Robbie en degelijk spelende Armand en Daan (gastspelers A). Daarvoor een geroutineerd middenveld met een ijverige Steef en Efdee en Ri-Berry aan de zijkanten. Daarvoor Epi, de rappe Joey en Thei, die speelde alsof hij nooit weggeweest was. (Nominatie!!)
Na rust kwam de BOV in de vorm van Ton en een sterk invallende Joeri, voor onze senioren. Dat leverde direct meer dynamiek en gevaar op. Na 2 minuten flitste Joeri al langs zijn wild trappende tegenstander en gaf een prima voorzet die door Joey snoeihard werd binnengeknald. Eindelijk de langverdiende 0-1. Daarna bleven we drukken en kwam Sanderbout nauwelijks nog uit de houdgreep. In de 10e minuut was het Johan die een mooie aanval over diverse schijven afrondde. De buit leek binnen. Leek, want Sanderbout probeerde het nog een keer om iets aanvallends te laten zien, maar de aanvallen beperkten zich voornamelijk tot de Born-ledematen. Echt gevaarlijk voor het doel van Fiscaal werd het nooit. De (zieke) Tank en Dopietta maakten nog een invalbeurt. In de 30e minuut maakte Epi met zijn tweede treffer, randje buitenspel, een eind aan alle onzekerheid: 0-3. Wat volgde waren enekele irritaties en een klein kansje. Het laatste kwartier leek zich in een flits te voltrekken en dus kwam het slotsignaal vrij onverwacht. Drie punten en vooral ook de NUL! MotM was Pietertje die vooral een sterke tweede helft speelde. Hij bleef Thei met een neuslengte voor. Dank aan de mannen van de A en aan Joe!