dinsdag 28 augustus 2012

KANTINE ZOEKT MEUBILAIR !!

Zoals jullie wellicht reeds hebben gezien is onze kantine door een aantal vrijwilligers opgeknapt. De kantine ziet er weer als nieuw uit. Aan de aankleding van de kantine zullen wij vóór de aanvang van de competitie nog aandacht besteden.

Onze kantine is echter dringend toe aan nieuw meubilair. Het huidige meubilair is versleten en wij kunnen met eigen ogen zien dat opknappen, door de slechte kwaliteit van het meubilair, geen zin meer heeft.
Vriendelijk roep ik eenieder die de vereniging een warm hart toedraagt op ons financieel te steunen om zo nieuw meubilair te kunnen aankopen. Dit zodat het in onze kantine gezellig vertoeven is en het voor bezoekers aantrekkelijk wordt een lekkere kop koffie, een glas fris of een glas bier te drinken.

De ludieke vraag aan eenieder is nu:
Wie wil er een tafel, stoel of barkruk sponsoren voor onze kantine?!
De sponsorbedragen zijn als onderstaand vastgesteld:
Tafel € 70,00 - Barkruk € 50,00 - Stoel € 35,00

Als dank zullen wij de mogelijkheid bekijken om van iedere sponsor de naam te vermelden, in de gesponsorde tafel, barkruk of stoel.
Wanneer jullie willen meedoen aan deze ludieke actie, dan kunnen jullie contact opnemen met ondergetekende of onze penningmeester Martin Meeuwissen.

Bij voorbaat hartelijk dank,

Namens het bestuur,
Hub Dullens, Voorzitter

2 opmerkingen:

  1. Stel voor dat we geld inzamelen met viefde voor onze eigen tafel. 70 euro gedeeld door 35 spelers
    =
    Dus donderdag 2 euries extra meenemen naar kantine

    BeantwoordenVerwijderen