zondag 25 november 2012

Ie-wie waait weg...


Tja, wat is er te zeggen over de match van vandaag?! Het waaide erg hard en daardoor was er van een echte pot voetbal nauwelijks sprake. In het geknots bleek echter toch al gauw dat onze tegenstander iets beter was. En dus waren de punten al vrij snel gone with the wind...
Susterse Boys liet vanaf het begin zien de betere ploeg te zijn en waar het hun de eerste tien minuten niet lukte een gaatje te vinden in onze defensie, waren we zo vriendelijk om hen vevolgens in tijd van 7 minuten drie keer behulpzaam te zijn, hetgeen een fikse domper was en direct onze kansloosheid onderstreepte: 3-0. Wij moesten het doen met enkele kleine kansjes en één voltreffer... maar die was op de neus/bril van Martin. Tot de rust gebeurde er weinig of het moest het uitvallen van onze complete voorhoede door blessures zijn..
Na rust leek de storm voor wat betreft SB wat te zijn gaan liggen, maar waaide het nog steeds te hard om echt te combineren,. Dus beperkten we ons tot tegenhouden en dat lukte soms met kunst en vliegwerk 20 minuten lang goed. Toen viel toch de 4e goal en 8 minuten later ook nog de 5-0.
Een wedstrijd waar weinig eer te behalen was, zelfs zo weinig dat het verdomd lastig was een MotM aan te wijzen. Voor één keer wijzen we die dus maar niet aan en.... jawel verdubbelen we de punten voor de wedstrijd van volgende week tegen RIOS!!

Dank opnieuw aan Joe voor de levering van spelers; Armand, Joey en Casper, jullie voor het meedoen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten