maandag 4 mei 2009

Susteren 7 - Born 3

Toch maar effe uit de commentaren naar voren gehaald von der J.:

SC Susteren – VV Born 5-6 De laatste lootjes voor het linkerrijtje. Door afwezigheid van onze Trainert nam Wim Schormans de honeurs waar. Moest hij dan zorgen voor het Hiddink effect. Met een complete selectie reisden we met Hiddink af naar SC Susteren. De instructies waren duidelijk. ‘Doe maar hetzelfde als tegen Limbricht Wa’.
De tos werd ook dit keer moeiteloos gewonnen door Bor (dit dankzij een scherpe analyse van Bubba, hij stond achter de scheids, dus het raden in welke hand de fluit zat was niet zo moeilijk. Het scoreverloop van deze ‘Classico’ wel.
1-0 Na de eerste 10 minuten waarin Bor duidelijk de betere was viel uit het niets de 1-0 voor de thuisploeg.‘Dit kintj toch nondeju neetj woar seen’. Komop mannen, de beuk erin.
1-1 Ruud stroopt zijn mouwen op en doet waarvoor hij gehaald. Scoren!
1-2 Ruud doet wat hij de hele wedstrijd doet, op de grond liggen. Een unicum, Bor krijgt een penalty. Met zweet tussen zijn billen schiet Johan niet de cornervlag uit het veld maar ‘beheerst’ in het doel.
1-3 Een vloeiende aanval over rechts, Straw geeft de bal hoog voor en Johan loopt met zijn bolleke tegen de bal.
2-3 Op slag van rust, onze de gedachten waren al bij de thee. Susteren scoort. ‘Dit kintj toch nondeju neetj woar seen’.
2-4 Ruud stroopt zijn mouwen op en doet waarvoor hij gehaald. Scoren! Perfecte aanname in het strafschop gebied om vervolgens weg te draaien en te scoren. Grote klasse!!!
3-4 Susteren scoort. Dit kintj toch nondeju neetj woar seen. 4-4 Susteren scoort. Dit kintj toch nondeju neetj woar seen.
4-5 Willy W. heeft voor de gelegenheid wederom zijn kicks uit zijn big shopper gehaald.Een sterke actie van Ton B. legt feiloos terug op Willy en deze skiet de bal hard tegen de netten.
4-6 Bubba maakt aan alle onzekerheid een eindeen rost de bal snoeihard tegen de netten. Heeft deze man dan toch een verborgen talent? Zo ja, waar heeft hij deze dan zitten?
5-6 Je raadt het al! Susteren scoort. Dit kintj toch nondeju neetj woar seen.

Even later klonk het bevrijdende eindsignaal. En jawel. De victorie voor de jongens uit Bor is een feit. Op naar de volgende El Clasico!
Wat verder nog zeker opgemerkt dient te worden: De oudjes beginnen te piepen en te kraken. Kom op jungs het einde en dan bedoel het einde van de competitie is in zicht. IJzersterke invalbeurt van Martin. Bijna beloont met een goal in de kruising. Ook Rob is nu bekend in Susteren. ‘Scheids dit is grote mannenvoetbal’ De scheids dacht hier anders over en Rob mocht 10 minuutjes van de zijlijn toekijken. Frans Deus; kon zijn lol niet op. Een dag niet gepoort is een dag niet geleefd.

Groet,
Der J.

3 opmerkingen:

  1. Enkele professionele massages door de fysio waren na 15 minuten alweer uit de spieren verdwenen. een spitsje moest op 95% van het tanende vermogen acherhaald worden, met alle gevolgen van dien. 75 min heb rond gehobbeld met krakende spieren. Vervolgens werd ik na een aanvallende actie door Frans D (ja 1 van de 4 D's) terug verwezen naar mijn deel van het veld. Ik voelde met de Ruud Krol uit de jaren 80 bij Napoli, die kreeg een boete van het bestuur bij het passeren van de middenlijn
    Gelukkig zag de scheids mijn fysieke probleem en gunde Rob een extra 10 min. rust

    Ondertussen strompel ik moeizaam over een vakantiepark en overweeg volgenjaar maar te gaan fietsen:-)
    Is het begrip 3de helft bij fietsers ook bekend?

    Mannen veel succes donderdag. Rob probeert samen met de medische staff om zondag 17-5 weer speelklaar te zijn

    Rob

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ruud Krol, jij bent er echt eentje uit de oude doos

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Willy Brokamp5 mei 2009 om 19:08

    Het begint ook wel wat weg te krijgen van Willy Dullens, in 1966...

    BeantwoordenVerwijderen